ws_round_ref1

Wij zijn de gebruiker in de kringloop van gezonde, veilige producten die door de leverancier geplaatst, onderhouden en weer teruggehaald worden. De maandelijkse kosten tijdens de hele looptijd leveren ten opzichte van aanschaf direct een besparing van ca. 31% op.

Björn Sanders, Directeur C2C ExpoLAB

ws_round_ref6

De provincie hoefde niet aanvullend te investeren en kan nu tegen weinig extra kosten een hoge kwaliteit leveren. Terugverdienen van investering was niet het doel, maar je moet wel zorgvuldig met overheidsgelden omgaan. Dergelijke samenwerkingsmodellen tussen overheid en bedrijfsleven getuigen van slim ondernemerschap.

Gideon Walraven, Projectleider Innovatoren Provincie Limburg

ws_round_ref8

Dat het allemaal zo snel kon worden gerealiseerd, hebben we mede te danken aan het geweldige aanbod van ITC Furniture Lease in een tijd waar grote investeringen voor het opnieuw opbouwen van het verwoeste bedrijfspand voor de deur staan: het leasen van al het kantoormeubilair. Financieel aantrekkelijk en duurzaam, want ITC Furniture Lease biedt uitsluitend cradle-2-cradle meubilair ‘te huur’ aan. Een flexibel en efficiënt concept, de ideale oplossing voor ons.

Jos Tillmanns, Directeur van Tisaco

ws_round_ref4

We proberen daar zelf ook zoveel mogelijk op in te spelen en op vooruit te lopen. Van de startups, creatieve- en IT-bedrijven die we begeleiden, krijgen we gelukkig veel feedback en vernieuwende impulsen. Daarbij krijg je de klanten die je verdient. Anders gezegd: doordat we zelf nooit om de hete brij heen draaien en zo duidelijk mogelijk naar onze klanten communiceren, gaan zij ook zo met ons om. Af en toe is dat dan even slikken. Zoals toen twee jongere klanten bijna gelijktijdig aangaven, dat onze inrichting wel erg standaard was voor een advocatenkantoor (lees: stoffig en dus niet bepaald een compliment!). Resultaat: we hebben geïnvesteerd in een compleet nieuw interieur. Wij voelen ons er goed bij! Het is een heel creatief proces geweest met dank aan leveranciers die bereid zijn hun nek uit te steken en een stevig potje te sparren om tot het beste resultaat te komen. Dat was allereerst met ITC / Kantoorartikelen.nl voor de meubels, welke geheel cradle to cradle geleased zijn via hun zusterbedrijf itcfurniturelease.nl (een heel innovatief concept!) Charles Lückers

ITC en C’magne zijn beide bijzondere bedrijven. Beiden een beetje eigenwijs maar wel vanuit het zelfde doel: het faciliteren van onze klanten. C’magne werkt al meerdere jaren bij verschillende projecten samen met ITC, als partner! En partnership is hetgeen ITC biedt en wij samen voor onze klanten willen en moeten leveren. Ouderwets leveren, zelfs schuiven, van (meubilair) dozen is er niet meer bij en dat begrijpt ITC als geen ander. En omdat de wereld, onze wereld, blijft veranderen, blijven wij als partners samenwerken!! Geerd Simonis, C’magne BV

ws_round_ref5

ws_round_ref9

ws_round_ref7

ws_round_ref1

ws_round_ref3

ws_round_ref6

ws_round_ref4

ws_round_ref8