Operational lease van kantoormeubilair levert niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen op, maar biedt ook een meerwaarde in economisch, ecologisch en sociaal opzicht. Bovendien kan snel, eenvoudig en flexibel worden ingespeeld op actuele veranderingen binnen uw organisatie (bijvoorbeeld meer of minder werkplekken nodig). En het meubilair is veel gemakkelijker en sneller (zonder extra investeringen) te vervangen door de nieuwste modellen.

Onze producten maken circulair inkopen mogelijk, omdat ze zijn ontworpen voor recycling. Bovendien hebben ze een lange levensduur en een hoge restwaarde. Dit maakt het voor onze klanten financieel aantrekkelijk om het meubilair te leasen.

Zeker met de opkomst van de deeleconomie en de toenemende vraag naar flexibiliteit bij inrichtingsconcepten is operational lease de oplossing bij uitstek. ITC Furniture Lease kan hierin uitstekend faciliteren met op maat gemaakte inrichtingsvoorstellen en relatief korte huurperiodes.

Operational lease of kopen?

Onze producten maken circulair inkopen mogelijk, omdat ze zijn ontworpen voor recycling.

Bovendien hebben ze een lange levensduur en een hoge restwaarde. Dit maakt het voor onze klanten financieel aantrekkelijk om het meubilair te leasen.

ws_round_half_solv

ws_round_ownership2